Jobba, vila, jobba, vila osv

Tiden går så otroligt fort, det är svårt att tro att jag har jobbat snart i 2 månader. Den 21 januari började jag 50% och jobbade så till den 28 februari. 1 mars gick jag upp till 100%. Det är riktigt härligt att komma in i arbetslivet igen, med arbetskamrater och känna att man gör något meningsfyllt igen. 
 
Det är så himla skönt att slippa ha kontakt med försäkringskassan + att jag nu har en normal lön igen 😄.
 
Men jag känner att jag blir trött och orkar inte med så mycket mer att jobba. Det är inte den där vanliga tröttheten som man kan ha när man har jobbat mycket. Den här tröttheten är något helt annat, det är svårt att förklara. Det är som en konstig tomhet, som ett vakum, och jag har blivit mer glömsk. Jobbet/arbetskamrater ger mej så mycket energi. Men den här tröttheten är konstig.
 
Jag försöker i alla fall ta mej för att göra lite saker, även om jag bara vill vara hemma och inte göra något alls. Det går ibland men inte hela tiden. Jag märker också att en del, (långt ifrån alla) tror att jag är helt bra nu, inte på elakt vis men mer som att "nu har det gått så lång tid". Att det är över, och nu är jag tillbaka och ska orka lika mycket som förut, MEN det är inte så. Jag har kommit väligt långt tycker jag, men har en bit till att gå. 
 
Jag gör saker som ger mej energi. 
 
I början på mars kom Jamila med hennes 2 barn och hälsade på över helgen, det ger mig energi.
Jag har varit på vinprovning, Franska bubblor, med Viktoria, och ska även på Champagne provning med Viktoria och min granne Eva snart, super kul. 
Var på bio med mamma och Fridde. Har börjat att träna, försöker i alla fall 2 gånger i veckan. Och naturligtvis går ut med hundar, inte lika mycket som förut men då och då, dom ger mig en massa energi.
 
Nästa vecka är det årsmöte för Bröstcancerföreningen Olivia, jag ska gå med i styrelsen. 
Jag har även bokat massage äntligen, ska ta hand och vårda min kropp nu.
 
Jag tar dagen lite som den kommer och försöker inte pressa mig, jag lyssnar på min kropp och utifrån vad den säger gör jag saker.
 
 
Nu längtar jag mest efter sol och värme 😎
 
Ta hand om er alla
Kramar 💖💖