Marknad och Sushi

Var på Selångers marknad idag med Håkan. Det var första gången jag var där och jag törs nog lova att det var den sista gången också. Det var inget jag gillade speciellt mycket 😮. Nu har jag provat på det i alla fall. Fick lite köpt i alla fall, godisremmar och mjukbröd 😄, något måsta man handla. Efter det så åkte vi till stan och åt Sushi, det var verkligen jätte gott. Som vanligt är det så roligt att träffa Håkan. 
 
Supertrött i kroppen åkte jag hem och vilade. Jag är så less och har så ont i lederna. Det gör ont och jag känner mig så stel. Dessutom känns det som att mitt ärr efter operationen helt plötsligt är för litet. Det sliter och drar, vilket säkert är vanligt då nervtrådarna ska hitta tillbaka till varandra. Sista tiden sover jag väldigt dåligt på nätterna. Vaknar ofta och har svårt att somna. Det blir bättre snart hoppas jag. Tror också att lite miljöombyte och att få bada i havet vid Santorinis stränder kommer att vara bra för mig.
 
Jag skulle ta hand om en härlig hund som heter Jax, blev helt förälskad i honom på en gång. Men tyvärr så gick det inte så bra, tycker jag. Efter ett tag han varit här hos mig, kissade han inne, flera gånger, för att markera. Dels på kvällen när han kom och dagen efter. Det kan inte vara så lätt för honom att helt plötsligt komma till mig, borta från sin flock och med dofter från andra hanar som varit här (Spirit och Avery), och flytta från hus till lägenhet. Därför tar nu Jonny hand om honom istället, han är ju en van Afghan hund ägare, och jag är säker på att Jax kommer att stortrivas där när han blir van. Så nu lånar jag Spirit och Thelma istället och myser med dem. Men jag träffar ju Jax varje dag i alla fall 😍.
 
Spirit
 
Thelma
 
God Sushi 
 
Ha en fortsatt fin lördag 💖, kramar