Efter behandling och framåt

Har haft den sista behandlingen med strålning för 1 vecka sen. Nästa tid jag har att passa är den 4/1 -19 då jag ska få 2:a behandlingen av Zometa. Med andra ord så är jag inte uppbunden till något nu. 
 
Jag väntar på att dagarna ska gå, att allt ska bli bättre. Försöker att hitta på saker men jag känner mig rätt likgiltig. Jag har liksom ingen lust och orkar inte. Visserligen är det rätt varmt nu men det brukar inte hindra mig. Jag är van vid värmen efter att ha jobbat utomlands så länge, och jag älskar den.
 
Nackdelen nu är att jag känner mig så obekväm i mitt nya utseende/kropp. Det är jätte skönt på ett sätt att inte ha hår, behöver inte tänka på frisyren, men det är inte jag. Jag hade långt hår som jag satt upp. Nu har jag ca 1 cm babyfjun, ser rätt löjligt ut, men det är på väg ut i alla fall. När jag går ut måste jag ha mitt inlägg i min BH, annars blir det riktigt snett 😄. Problemet med den är att det blir så varmt och jag är väldigt känslig på huden efter strålningen, samt att det kliar. Det gör också att jag drar mig för att vara ute eller borta för länge, och jag åker definitivt inte och badar. Om jag ändå hade ögonfranser så skulle jag kunna känna mig lite mer kvinnlig i alla fall, nu är det rätt tomt. Ögonbrynen kan jag måla i så det känns i alla fall bra.
 
Jag kan tycka att det låter löjligt och ytligt att jag känner så här, jag borde vara glad och nöjd för att min cancer är borta och att det är slut på behandlingarna. Resten går att fixa till, håret växer ut och jag kan göra en rekonstruktion så jag får 2 bröst igen. Men det tar tid, och innan jag har kommit dit kommer jag att känna upp och ner i mina känslor. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli så här den dagen jag fick beskedet om min cancer. 
 
Jag ska i alla fall åka till Santorini i september, måste byta miljö, bara få komma bort härifrån ett tag. Längar efter mina underbara vänner där och den goda Grekiska maten 💖. Tills desss har jag fått lite mer hår och kanske lite ögonfransar. Även om jag vet att dom inte bryr sig om hur jag ser ut, så tänker jag på det själv. 
 
Nu är jag hundvakt till måndag. Underbara Spirit och Thelma är här. Dom ger mig så mycket kärlek och dom bryr sig inte det minsta hur jag ser ut. Hundar är fantastiska och det är även mina vänner och grannar, som tar hand om mig på underbart sätt och jag är så otroligt tacksam för det. Jag skulle även behöva åka till mamma lite mer, det är så härligt där vid havet, det blir snart igen. Jag behöver hitta tillbaka till den positiva och glada Helena som tycker om att göra olika saker.
 
Jag skriver ner allt det här för att det är mina tankar och känslor nu, allt har sin tid och allt kommer att kännas bättre snart, det vet jag.
 
💖kramar