Ser fram emot jobb

Först vill jag önska god fortsättning till alla, det var längesen jag skrev något på bloggen. Det har varit en lugn tid och jag har bara vilat, blivit bättre, träffat vänner och haft det bra.
 
Sviterna efter min rosfeber är nästan borta, men jag är fortfarande öm och svullnaden har inte gått ner riktigt. Mina värden är i alla fall riktigt bra nu. Den 7 januari var jag till onkologen och fick min andra dos av Zometa, den jag ska få 2 gånger/år. Första gången mådde jag riktigt dåligt efteråt men denna gång kände jag inte något alls. Det var så härligt.
 
Innan jul fick jag ett samtal från min förra arbetsgivare SCA. Dom undrade om jag ev ville jobba extra där. Vi pratade lite om det och skulle höras igen efter nyår. Nu är det i alla fall klart att jag ska börja jobba där igen den 21/1 och jag är verkligen så glad. Jag kommer att börja jobba 50% och vara sjukskriven 50% fram till slutet på februari, det är tills dess jag har min sjukskrivning. Sen hoppas jag att jag kan kliva upp på 100%, vi får se hur det känns. Det är ingen stress och press från dem. Jag ser verkligen fram emot det nu, ha ett jobb som är otroligt roligt och jobba med alla härliga kollegor som jag har där 😃
 
Jag kan inte låta bli att tro att allt som hänt har en mening. Det har varit tufft många gånger men att vara positiv brukar lösa det mesta.
 
Ta hand om er
Kramar💖💖💖