Redo för nästa behandling

I går var jag på vårdcentralen och la om min picc-line samt tog prover för att se att jag är ok för att få behandling nr 2 på torsdag. I dag ringde de från sjukhuset och frågade lite hur jag hade mått efter första behandlingen och berättade även att proverna är bra och ok för nästa 🙂.
 
Jag har verkligen gjort så mycket jag kan för att återhämta mig mellan behandlingarna. Tagit promenader, äter bra, vilar och gör saker jag tycker om.
 
Bara att ha Spirit hos mig då och då ger mig så mycket energi. Han är verkligen en kanon kille ❤️
 
 
I måndags eftermiddag var jag på en föreläsning med Anna Sunneborn, Säg Ja till livet. Så inspirerande att lyssna på en så positiv och målmedveten person. Det var precis vad jag behövde 😘. Agneta Englund, du ordnar så bra föreläsningar. 
 
Tisdag var jag ut och åt lunch med Carina H och Agneta J från tiden på Trygg-Hansa, super kul att träffas igen. Onsdag blev det lunch på Charm i Birsta med Cristel och Ann 🙂
Naturligtvis blev det lite shopping också, balsam för själen och balans i livet.
Jag får kraft från min familj, vänner och grannar. Samtal, sms eller ett litet hjärta som jag fick i går av Kerstin, så otroligt söt ❤️
 
 

 
 
 
Nu tror jag att jag är redo för morgondagen och behandling 2. Det är bara att hänga med så att säga, har inte så många val, och det ska gå bra.
 
Ta hand om er ❤️kramar