Det blir inte alltid som man tänkt sig, del 2

 
 
Det finns vissa saker som är mer jobbig än andra, eller vissa saker som man inte vill vara med om. Cancer är en sådan grej. Även om alla behandlingar är klar, jag är på väg att återhämta mig så har jag ganska långt kvar, eller jag kommer aldrig bli som jag varit tidigare. Det betyder inte att jag inte kommer att vara glad och skratta, tycka om att göra olika saker, träna, jobba, resa, äta god mat, umgås med härliga vänner mm. Det är hur jag känner på insidan och som andra inte kan se. Jag skulle kunna likna det med som att jag har ett stort ärr på insidan. Det kommer att läka ihop med det kommer alltid att finnas där. Det är så skönt när jag träffar andra i min situation som känner lika och som även säger att det tar tid, skynda långsamt. Jag är så glad att jag har träffat er tjejer genom Olivia Bröstcancerföreningen.

Förra veckan blev jag nerkallad till min arbetsplats och när jag kom dit fick jag veta att jag blir uppsagd, nu på en gång. Orsak, arbetsbrist, min provanställning upphör. Jag blir helt chockad och fattar nog inte att det händer. Inte nog med att jag är sjukskriven och kämpar tillbaka till det normala livet, så blir jag uppsagd. Nu är det bara att sätta igång att söka jobb.

Nu har jag landat i detta något och tänker det finns väl någon mening med detta också. Något bra som väntar. Jag kände mig aldrig riktigt inkluderad där. Jag måste i alla fall vara positiv nu.

I lördags träffade jag Anna-Maria och Joakim, dom var i Sundsvall och varit på takvandring. Det är så härligt att träffa en fd kollega och underbar vän. På söndagen var jag och Håkan och plockade svamp, första gången i mitt liv. Det var jätte mysigt. På eftermiddagen skulle jag och Jossan gå ut med hundarna. Jag kliver snett och stukar min fot ordentligt. Så jävla onödigt. Det gjorde så ont men jag kunde gå på den, även om jag haltade rejält. 

 
På måndagen var det lite bättre och jag kunde gå ut och gå igen. Den här veckan har jag varit ut med denna tjej några gånger. Molly, en så charmig tjej 
 
 
I tisdags var jag till jobbet och skrev på att jag blivit uppsagd och lämnade tillbaka nyckeln. Sen var det hej då. 

Träffade Agneta och Carina efter det och åt en härlig lunch på Brasseri Verket. Dom har en ny lunchmeny som  är helt fantastisk. Ett stort salladsbord samt att du väljer mellan 6 - 7 olika varmrätter. Jag åt Torskrygg med potatispuré, forellrom och en mycket god sås. Så lyxigt och så gott. Det kan jag verkligen rekommendera. Var och hälsade på min granne Eva efter det. Skönt att bara sitta och surra och dricka kaffe 😊.

Onsdag eftermiddag, föreläsning om träning och cancer. Mycket intressant att lyssna på. 

 
 
 

#träningochcancer

Idag åkte jag och Håkan till centrum och gick runt lite. Det är internationell matmarknad denna vecka. Efter det åkte vi ut till Mio och kollade lite. I kväll lånade jag hem spirit igen. Han har inte varit här på ett tag nu så nu är det dax. Saknar honom så mycket. 

 

Lite uttråkad?? Nej, det är mitt sätt och det är skönt att ligga så 😄

Till middag blev det hemmagjord pizza och vitt vin från min kära vän Christina på Santorini. Egen produkt och fantastiskt gott.

 

Fick en så roligt överaskning i går också, från Mickey på Santorini. Hon hade skickat ett paket med lite smått och gott. På varje sak hade hon skrivit en liten mening. Små saker som betyder så otroligt mycket 💖

 

 

 

Nu är jag är helt slut i kroppen och det är dax att sova.

Sov gott 💖