Återhämtning

Nu har det gått 2 veckor och 2 dagar sen jag fick rosfeber och jag är fortfarande inte bra. Jag mådde inte så bra när dom sände hem mig från sjukhuset men tänkte att det blir nog bra snart eftersom jag äter antibiotika.
 
Men i måndags orkade jag inte mer så då körde mamma in mig till akuten igen för att ta prover och kolla vad som händer. Provsvaren var lite bättre men fortfarande höga och eftersom jag hade fått lite hosta ville de göra en lungröntgen också, den var bra tack och lov. Från att haft ett CRP på 302 när jag las in på sjukhuset till ca 186 en vecka senare tyckte läkaren att det gick lite för långsamt.
 
Jag fick en starkare/bredare antibiotika samt att han såg till att jag skulle få ett återbesök på infektionskliniken, vilket han tyckte var konstigt att jag inte fått tidigare. 
 
I går fredag hade jag tid hos infektion, de tog prover och mitt crp ligger nu på 130. Det tar en jäkla tid det här, jag ska ner till ca 5. Jag har tid på tisdag igen hos dem. Fortfarande har jag feber till och från, det spänner över ärret, gör ont och det är stenhårt. Gör jag något utöver det vanliga så blir det värre. 
Jag och min granne Eva var på tjejkväll på Nana's och middag på Bryners Kök i torsdags. Det var lugnt och supertrevligt men på natten vaknade jag och hade 38,7 i feber. Men det var det värt, vi hade det så trevligt 😃
 
Jag har väl lärt mig nu att jag måste vila mycket, lite promenader med Spirit och Thelma som för övrigt är hos mig nu och håller mig sällskap. Sen hoppas jag att det blir bättre snart.
 
I morse vaknade jag i alla fall efter att fått ha sovit hela natten, även om kl var ca 7 och jag önskade att jag hade kunnat sova längre, jag behöver det verkligen. Jag klev upp och såg att första snön var på väg ner. Det kom inte mycket men det var så fint. Så nu räcker det och sommaren kan få komma igen 😃.
 
 
 
Senare på eftermiddagen var jag till Ica kvantum och handlade och det första jag ser är min fantastiska granne Louisa som står där målad i ansiktet, och alltid lika glad. Man blir bara så glad när man ser henne 💖
 
 
Ta hand om er, nu ska jag mysa med hundarna och kolla på tv.
 
Kramar 💖