På väg upp

Sista behandlingen har varit. På lördag började jag få ont i kroppen och tappa smaken. Söndagen var lite jobbigare men jag har sovit bra på nätterna. Natten mot måndag sov jag inte så mycket, vände och vred mig mycket. Måndag mitt på dagen var det dax igen att få feber, så mamma skjutsade mig till sjukhuset. Igen blev det blodprover, odlingar, blodtryck mm. Blev inlagd och fick antibiotika igen. Nu hade jag inte min picc-line, vilket betyder att dom har stuckit mig och jag är rätt känslig i huden nu så det gjorde så ont. Först höger arm i armvecket men det gick inte så bra men de fick ut blod i alla fall. Sen la dom en PVK (en tunn kateter som förs in i en ven och ger tillgång till blodbanan) i vänster armveck. Det gjorde så ont. Efter ett tag kom dom in igen och sa att den skulle bort, jag inte får stickas i min vänstra arm eftersom jag har tagit bort lymfar. Det missade dom. Slutligen fick jag den i handen.
 
 
 
Tisdag morgon kom läkaren och skrev ut mig, även om de ville behålla mig till onsdag. Så jag lovade att komma tillbaka om jag fick feber igen. Åkte tillbaka till Alnö där jag har spenderat mina dagar. Skönt att vara ute vid havet även om jag inte är ute så mycket, det är rofyllt. Vi hade även besök av en lite räv 🙂
 
 
I dag torsdag åkte jag hem till stan igen. Har varit och handlat, vilat, träffade Jonny och hundarna, var till hundgården med dem, sen en promenad med Yvonne och Cross. Skönt att börja röra på sig lite. 
Nu kan jag äntligen känna att den sista behandlingen är gjord och se framåt. Jag vet att för varje dag som går blir jag bättre, konditionen kommer tillbaka sakta, jag orkar mer, nu är det fram med hantlarna och börja träna lite. Kroppen är slut och jag har inte återhämtat mig ordentligt mellan de sista behandlingarna. Men nu blir det ingen mer 😃. Nu ska jag bara fokusera på att komma tillbaka även om det tar tid.
Jag säger bara FUCKCANCER.
 
Mina tankar går nu till alla som får cytostatika, den sliter verkligen i kroppen, den bryter ner och jag har nog inte fattat ännu hur slut jag är och alla dessa biverkningar som kommer med. Jag har gjort en behandlingstid på 6 gånger. Mina tankar går till er som går igenom den nu och har gjort den för andra gången eller mer, all kärlek till er 💖💖💖. Jag önskar att ingen ska behöva gå igenom detta. 
 
 
Ta hand om varandra 💖 kramar