Lite funderingar bara

Tiden går och det blir mer sällan som jag skriver i min blogg. Den som har hjälp mig att få ut mina tankar och gå vidare. Då och då känner jag att det är skönt att skriva av mig igen. 
 
Tiden går och det känns som om det var så länge sedan jag var mitt upp i behandlingar, vara utan hår, tappa smaken osv. Konstigt hur livet är och hur mycket jag har gått igenom. Det är svårt att förstå så här efteråt, då allt var ett töcken. Då är det skönt att läsa det jag skrivit och hur jag har tagit mig igenom detta.
 
Det är vissa saker som finns kvar hela tiden och det är bl a den förjävliga värken jag har i benen och fötterna och att jag är svullen i anklarna. Det spelar ingen roll om jag tränar, går, sitter eller ligger. När jag ska kliva upp så har jag svårt att gå för att det gör ont.
Hade ett samtal med onkologen idag och nu ska jag göra ett uppehåll i tre veckor med antiöstrogen tabletten Letrosol som jag äter, för att se om det blir bättre. Efter det får vi se vad som händer. Jag kanske fortsätter med samma tablett igen, eller ev byter till en annan. Oavsett vad som händer ska jag äta denna i 5 år. Får se hur det känns om 1 - 2 veckor. 
 
  
 
 
Idag är det Spirits födelsedag, han skulle ha blivit 13 år 💖💖.